Ocenění souboru ochranných známek pivovaru Royal Unibrew - Pásková, Alena (2014)
Cílem diplomové práce je ocenění souboru ochranných známek dánského pivovaru Royal Unibrew A/S. Ochranné známky jsou oceněny především metodou licenční analogie a metodou podílu na zisku. Dále je rozvinuta úvaha o ekonomické přidanné hodnotě tvořené tímto souborem OZ a o Purchase Price Allocation kupní ceny pivovaru Hartwall, který byl k Royal Unibrew připojen v srpnu 2013 a soubor OZ rozšířil takřka o polovinu.