Ocenění souboru ochranných známek pivovaru Royal Unibrew - Pásková, Alena; Svačina, Pavel, 1979-; Pernica, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem diplomové práce je ocenění souboru ochranných známek dánského pivovaru Royal Unibrew A/S. Ochranné známky jsou oceněny především metodou licenční analogie a metodou podílu na zisku. Dále je rozvinuta úvaha o ekonomické přidanné hodnotě tvořené tímto souborem OZ a o Purchase Price Allocation kupní ceny pivovaru Hartwall, který byl k Royal Unibrew připojen v srpnu 2013 a soubor OZ rozšířil takřka o polovinu.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses