Úloha penzijního připojištění v podmínkách České Republiky - Hubínková, Petra; Poláková, Olga, 1944-; Krebs, Vojtěch, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce analyzuje vývoj systému penzijního zabezpečení na našem území od období první republiky až po současnost. Analyzuje změny v systému důchodového zabezpečení provedené přijetím změn parametrických i paradigmatických v rámci důchodové reformy z roku 2011 resp. 2013. Je zkoumán vývoj systému penzijního připojištění v původní verzi a nové verzi produktu -- doplňkové penzijní spoření, včetně jejich vzájemné komparace a porovnání penzijních společností poskytujících tento produkt. Nastíněny jsou i další alternativy pro vytvoření finančních rezerv na stáří.
Vedoucí práce: Olga Poláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses