Možnosti rozvoje pobytové péče v domovech pro seniory - Mimrová, Kateřina; Slintáková, Barbora; Mikušová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce "Možnosti rozvoje pobytových služeb v domovech pro seniory" se zabývá současnou situací na 'trhu' pobytové péči pro seniory, kde nabídka lůžek v domovech pro seniory dlouhodobě zaostává za poptávkou. Předmětem práce je analyzovat efektivnost poskytování pobytové péče pro seniory ve Středočeském kraji a navrhnout možnosti jejího rozvoje. Dílčími cíli práce je zkoumat možnosti řešení dlouhodobě nedostačující nabídky lůžek v domovech pro seniory a netransparentního financování pobytových zařízení pro seniory. Zdroji analýzy jsou zveřejňované účetní výkazy, výroční zprávy a kvantitativní výzkum provedený v průběhu třech měsíců mezi domovy pro seniory působícími jako příspěvkové organizace ve Středočeském kraji.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses