Regulace účetnictví ve Španělsku - Kvasnicová, Jana; Zárybnická Žárová, Marcela, 1959-; Peprníčková, Mariana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce sleduje téma regulace španělského účetnictví malých a středních podniků a společností za účelem přiblížení této tématiky české široké, ale i odborné veřejnosti. Zároveň tato práce poskytuje všeobecné informace o celosvětové regulaci účetnictví pro komparaci a následné potvrzení či vyvrácení hypotézy existence právního formalismu ve Španělském království. S tímto cílem je do práce včleněn i koncepční rámec účetnictví, účetní metody a způsob oceňování, roční účetní závěrka a účtový rozvrh ve formě Všeobecného účetního plánu.
Vedoucí práce: Marcela Žárová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses