Stanovení hodnoty podniku Hollandia Karlovy Vary a.s. - Teimlová, Magdaléna; Scholleová, Hana, 1964-; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Práce oceňuje společnost Hollandia Karlovy Vary s.r.o. k 20.8.2014. Práce obsahuje strategickou analýzu s popsaným vnitřním a vnějším potenciálem na základě kterého byl předpovězen vývoj trhu a společnosti. Dále práce obsahuje finanční analýzu a srovnání v rámci odvětví. Poté byl sestaven finanční plán a z něj volně peněžní toky. Následuje samotné ocenění pomocí metody FCFF. Hodnota druhé fáze se stanovena pomocí Gordonova růstového modelu i parametrického vzorce.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses