Výroční zpráva politické strany - Občanská demokratická strana - Polívková, Andrea; Zouhar, Tomáš, 1981-; Hálek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Analýza jednotlivých částí výroční finanční zprávy. Se zaměřením praktické části na finacování Občanské demokratické strany.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses