Dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr z ekonomických a účetních hledisek v porovnání ČR a SR - Prenerová, Monika; Černý, Václav, 1957-; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce pojednává o výhodnosti (nevýhodnosti) zaměstnávání osob na základě dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr v České a Slovenské republice. V každé zemi jsou dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr rozděleny na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou dohody popsány z legislativního hlediska. Praktická část aplikuje poznatky z teoretické části na ilustrativních příkladech. Závěr obsahuje vyhodnocení zjištěných výsledků a návrhy na případné zlepšení situace.
Vedoucí práce: Václav Černý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses