Přístupy k zajištění kvality zdravotní péče manažerské simulátory pro podporu rozhodování - Lešetický, Ondřej (2014)
Dizertační práce představuje ve svém výsledku syntézu znalostí a přístupů z individuálních oblastí zdravotnické ekonomiky, kvality zdravotní péče a aplikované systémové dynamiky v podobě rámce pro manažerské rozhodování v oblasti zdravotnického managementu