Přístupy k zajištění kvality zdravotní péče manažerské simulátory pro podporu rozhodování - Lešetický, Ondřej; Voráček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Grim, Jiří (2014)
Dizertační práce představuje ve svém výsledku syntézu znalostí a přístupů z individuálních oblastí zdravotnické ekonomiky, kvality zdravotní péče a aplikované systémové dynamiky v podobě rámce pro manažerské rozhodování v oblasti zdravotnického managementu
Vedoucí práce: Jan Voráček
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: zdravotnické systémy; ekonomika zdravotnictví; zdravotní péče; management jakosti; management [obor disert. práce]; manažerské simulátory; Grossmanův model poprávky po zdraví; disertace; health service systems; medical economics; health care; quality control; dissertations