Analýza současné situace a návrh strategie aukčního domu - Vávrová, Žaneta; Hrůzová, Helena, 1954-; Prokůpek, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
V předkládané diplomové práci je analyzována situace na českém aukčním trhu. Součástí práce je teoretický úvod do oblasti trhu s uměním. Dále následuje představení metod a postupů využitých v analytické části, kde je na příkladu aukční síně 1. Art Consulting Brno -- Praha popsána situace na aukčním trhu. Na základě analýzy je v závěru definována strategie rozvoje aukční síně vedoucí k posílení její pozice a podílu na trhu, a to prostřednictvím vstupu do nového tržního segmentu, kterým je současné umění.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses