Audit roční účetní závěrky - Krejčí, Filip; Müllerová, Libuše, 1945-; Pelikánová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce se zabývá auditem roční účetní závěrky. Řeší českou legislativu, která určuje pravidla pro vypracování závěrky a její obsah a formu. Popisuje také situace, kdy lze využít pravidel mezinárodních účetních standardů. Vysvětluje regulaci auditorské činnosti v České republice a nároky, které jsou kladeny na auditorskou profesi. Analyzuje také proces přípravy účetní jednotky na závěrku a auditorské postupy od přijetí zakázky až po vydání výroku. Praktická část podrobuje auditu reálnou účetní závěrku nejmenované firmy.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses