Automobilový průmysl v ČLR (současný stav, teritoriální uspořádání, perspektivy) - Půlkrábková, Petra (2012)
Předmětem této diplomové práce je analýza automobilového průmyslu v ČLR, jeho současného stavu, teritoriálního uspořádání a perspektiv s ohledem na vývoj konkurenceschopnosti hlavních produkčních oblastí automobilového průmyslu a budoucích trendů ve vztahu k možnému nárůstu čínského exportu osobních a užitkových vozů.