Automobilový průmysl v ČLR (současný stav, teritoriální uspořádání, perspektivy) - Půlkrábková, Petra; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Předmětem této diplomové práce je analýza automobilového průmyslu v ČLR, jeho současného stavu, teritoriálního uspořádání a perspektiv s ohledem na vývoj konkurenceschopnosti hlavních produkčních oblastí automobilového průmyslu a budoucích trendů ve vztahu k možnému nárůstu čínského exportu osobních a užitkových vozů.
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses