Znevýhodněné skupiny osob na trhu práce v ČR - Marešová, Jana (2014)
Bakalářská práce s názvem Znevýhodněné skupiny osob na trhu práce v ČR je zaměřena na vymezení znevýhodněných skupin na trhu práce a popis hlavních problémů těchto skupin na trhu práce