Znevýhodněné skupiny osob na trhu práce v ČR - Marešová, Jana; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Havlová, Lenka (2014)
Bakalářská práce s názvem Znevýhodněné skupiny osob na trhu práce v ČR je zaměřena na vymezení znevýhodněných skupin na trhu práce a popis hlavních problémů těchto skupin na trhu práce
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: nezaměstnanost; trh práce; rekvalifikace; politika zaměstnanosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; unemployment; labor market; occupational retraining; manpower policy; bachelor's theses