Analýza CSR aktivit českých firem ve vztahu k nezikovým organizacím - Adamcová, Lenka (2013)
Tato diplomová práce je zaměřená na analýzu společenské odpovědnosti firem na území České republiky. Její výsledky mají sloužit zejména neziskovým organizacím, kterým by měly pomoci navázat nové formy spolupráce s podnikatelskými subjekty.