Analýza CSR aktivit českých firem ve vztahu k nezikovým organizacím - Adamcová, Lenka; Lhotáková, Markéta, 1971-; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato diplomová práce je zaměřená na analýzu společenské odpovědnosti firem na území České republiky. Její výsledky mají sloužit zejména neziskovým organizacím, kterým by měly pomoci navázat nové formy spolupráce s podnikatelskými subjekty.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses