Ocenění společnosti Kofola a.s. - Burešová, Karolína; Sieber, Martina; Marek, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti Kofola a.s. k 1. 1. 2013. Hledáme objektivizovanou hodnotu podniku, která by mohla být podkladem pro jednání o jeho tržní ceně. Ocenění bude provedeno na základě výnosové metody, prostřednictvím dvoufázového modelu diskontovaných cash flow ve variantě Free cash flow to the firm. Práce je rozdělena do dvou částí. První, teoreticko-metodologická, teoreticky vymezuje celý proces a postup ocenění podniku, v druhé části nashromážděné poznatky prakticky aplikujeme.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses