Launch nového produktu bezkofeinová Coca Cola - Kudrnáčová, Gabriela; Postler, Milan, 1960-; Šiser, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou uvedení nového produktu společnosti Coca-Cola na trh České republiky. Teoretická část práce poskytne čtenáři informace o značce a možnostech jejího rozšíření. Dále je rozebrán proces uvádění nového produktu na trh a hlavních kroků, které je nutno uskutečnit před launchem nového produktu. Úvodem do praktické části, která tvoří majoritní část práce, je charakteristika trhu kolových nápojů v ČR a zmapování konkurence. Dále se práce zaměřuje na společnost Coca-Cola a její stávající produktové portfolio. Na základě těchto informací je následně analyzována možnost bezkofeinovou Coca-Colu Light na trh České republiky uvést. Výstupem práce je doporučení, jestli tento produkt představit či ne.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses