Finanční řízení marketingových aktivit společnosti Ahold v ČR - Hubáček, David (2013)
Hlavním tématem, kterým se má diplomová práce zabývá, je řešení marketingových aktivit společnosti Ahold v ČR s profilací na vybrané druhy marketingových aktivit této společnosti a ohledem na stávající konkurenci. V úvodní části mé diplomové práce krátce shrnu teoretická východiska, která pak ve zbývající části přímo aplikuji na společnost Ahold v ČR. Ve druhé, analytické části mé práce představím nejprve společnost Ahold a poté provedu jednotlivé analýzy. Za pomoci vybraných analýz navrhnu kroky, kterými by se měla společnost ubírat a zhodnotím, zda jsou pro společnost aplikovatelné v praxi.