Finanční řízení marketingových aktivit společnosti Ahold v ČR - Hubáček, David; Halík, Jaroslav, 1961-; Beneš, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním tématem, kterým se má diplomová práce zabývá, je řešení marketingových aktivit společnosti Ahold v ČR s profilací na vybrané druhy marketingových aktivit této společnosti a ohledem na stávající konkurenci. V úvodní části mé diplomové práce krátce shrnu teoretická východiska, která pak ve zbývající části přímo aplikuji na společnost Ahold v ČR. Ve druhé, analytické části mé práce představím nejprve společnost Ahold a poté provedu jednotlivé analýzy. Za pomoci vybraných analýz navrhnu kroky, kterými by se měla společnost ubírat a zhodnotím, zda jsou pro společnost aplikovatelné v praxi.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses