Projektový controlling - Bílá, Petra (2014)
Diplomová práce na téma Projektový controlling pojednává o problematice projektového řízení z pohledu projektového controllingu a reportingu, jako nástrojů moderního projektového řízení. Diplomová práce je zpracována v prostředí mezinárodní společnosti, která se specializuje na sériovou výrobu produktů pro automobilový průmysl. Diplomová práce sleduje tři hlavní cíle, a sice podrobně popsat práci projektového týmu, především činnost projektového controllingu dané společnosti, dále analyzovat stávající dokumenty pro vyhodnocování sériových projektů a na základě nabytých poznatků navrhnout nástroje pro zefektivnění práce s controllingovými reporty