Pracovní pozice konzultanta a kompetenční model v agentuře práce - Teřlová, Lucie; Jarošová, Eva, 1955-; Dimitrová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce má za cíl specifikaci pracovních činností pozice temporary konzultanta v agentuře práce a úpravu kompetenčního modelu pro tuto pozici. Teoretická část popisuje základní teoretická východiska práce a pracovních činností, teorii kompetencí a tvorby kompetenčních modelů. Díky znalosti interních procesů v konkrétní agentuře diplomová práce využívá interní zdroje společnosti k analýze současného stavu pozice temporary konzultant. Za pomocí dotazníku a rozhovorů byla zjištěna specifika pracovních činností temporary konzultanta, které se staly základem pro úpravu stávajícího kompetenčního modelu pro tuto pozici. Práci doplňují závěrečná doporučení pro zefektivnění správného výběru, hodnocení a rozvoji zaměstnanců pro tuto pozici.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses