Analýza marketingové komunikace značky BMW v České republice - Tichá, Alice (2014)
Cílem mé diplomové práce je podrobná analýza marketingové komunikace společnosti BMW na území České republiky. Teoretická část práce zahrnuje analýzy marketingového prostředí, marketingového mixu a věnuje se marketingovým strategiím s konkrétním příkladem BCG matice. Praktická část zahrnuje konkrétní informace o společnosti BMW, z hlediska vývoje a postavení na trhu. Dále pak analýzu konkurence, marketingového mixu a především marketingovou komunikační strategii prezentovanou na novém revolučním modelu BMW i3. Práce obsahuje rovněž vlastní dotazníkové šetření.