Analýza marketingové komunikace značky BMW v České republice - Tichá, Alice; Procházková, Markéta; Baštář, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem mé diplomové práce je podrobná analýza marketingové komunikace společnosti BMW na území České republiky. Teoretická část práce zahrnuje analýzy marketingového prostředí, marketingového mixu a věnuje se marketingovým strategiím s konkrétním příkladem BCG matice. Praktická část zahrnuje konkrétní informace o společnosti BMW, z hlediska vývoje a postavení na trhu. Dále pak analýzu konkurence, marketingového mixu a především marketingovou komunikační strategii prezentovanou na novém revolučním modelu BMW i3. Práce obsahuje rovněž vlastní dotazníkové šetření.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses