On-line prodej potravin - výzkum chování zákazníka na příkladu konkrétní firmy - Volfová, Kateřina; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá marketingovým výzkumem trhu, chováním zákazníka a specifiky internetového prodeje. Praktická část je zaměřena na výzkum chování zákazníka v konkrétní firmě zabývající se online prodejem potravin a metodou použitou pro tuto část práce je kvantitativní výzkum trhu. Práce poskytuje náhled do praxe marketingového výzkumu trhu v oblasti poznávání zákazníka.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses