Získávání a výběr do trainee programů a stáží - Šimon, Martin; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá tématem, jak získat praxi při studiu a jak se uchytit ve velké firmě po ukončení studia. Jejím cílem je provést analýzu získávání a výběru do trainee programů. Součástí práce je metodologický aparát, který vymezuje základní pojmy diplomové práce a zároveň vytváří podklad pro praktickou část. Praktická část analyzuje Trainee program ve společnosti Vodafone Czech Republic a.s., kde využívá analýzy výzkumu mezi současnými účastníky tohoto programu. Předmětem rozboru jsou výhody a nevýhody takového programu a popis toho, jak probíhá výběrové řízení, a návod, jak být úspěšný. Další krokem v praktické části je poodkrytí dalších možností získání praxe pomocí stáží ve dvou velkých společnostech. Tato práce poskytuje návod pro vysokoškolské studenty a absolventy k zorientování se v oblasti této problematiky a k usnadnění absolvování výběrového řízení do těchto forem získávání praxe.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses