Analýza maloobchodní sítě v Kladně - Šmídová, Tereza (2014)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu maloobchodní sítě v Kladně. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsán především maloobchod a druhy maloobchodních činností, systematizace maloobchodních jednotek, maloobchodní značky jednotlivých řetězců a space management. V praktické části je představeno město Kladno. Především historie, zajímavosti a obchod a průmysl města. Dále je zde uvedeno vyhodnocení dotazníkového šetření. V závěru jsou shrnuty poznatky z dotazování a návrhy na zlepšení.