Analýza maloobchodní sítě v Kladně - Šmídová, Tereza; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu maloobchodní sítě v Kladně. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsán především maloobchod a druhy maloobchodních činností, systematizace maloobchodních jednotek, maloobchodní značky jednotlivých řetězců a space management. V praktické části je představeno město Kladno. Především historie, zajímavosti a obchod a průmysl města. Dále je zde uvedeno vyhodnocení dotazníkového šetření. V závěru jsou shrnuty poznatky z dotazování a návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses