Analýza zisku podľa zákazníkov a činností na príklade konkrétneho podniku - Fazekaš, Miroslav (2014)
Cieľom tejto práce je spracovať analýzu zisku podľa zákazníkov a činností v podniku Krajšie bývanie s.r.o., ktorý sa zaoberá hlavne poskytovaním upratovacích služieb a zimnou údržbou priestorov. Práca obsahuje zhrnuté teoretické poznatky k tejto problematike a jadro práce je tvorené samotnou analýzou zisku. Pre priradenie nákladov jednotlivým zákazníkom je požitá metóda ABC. V závere práce je analyzovaný celopodnikový zisk a následne odporúčania ako tento zisk udržať či zvýšiť.