Analýza zisku podľa zákazníkov a činností na príklade konkrétneho podniku - Fazekaš, Miroslav; Wagner, Jaroslav, 1977-; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cieľom tejto práce je spracovať analýzu zisku podľa zákazníkov a činností v podniku Krajšie bývanie s.r.o., ktorý sa zaoberá hlavne poskytovaním upratovacích služieb a zimnou údržbou priestorov. Práca obsahuje zhrnuté teoretické poznatky k tejto problematike a jadro práce je tvorené samotnou analýzou zisku. Pre priradenie nákladov jednotlivým zákazníkom je požitá metóda ABC. V závere práce je analyzovaný celopodnikový zisk a následne odporúčania ako tento zisk udržať či zvýšiť.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses