Analýza provozu a financování Karlovarského městského divadla o.p.s. - Růžková, Jana; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá tematikou neziskových organizací v oblasti divadla. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. První část práce je věnována podmínkám činnosti neziskových divadel v České republice. Jsou zde charakterizovány právní formy a způsoby financování. Praktická část se pak věnuje analýze vybraného regionálního neziskového divadla a jsou zde aplikovány poznatky z teoretické části. Analýza Karlovarského městského divadla zahrnuje základní charakteristiku organizace, rozbor marketingového mixu, analýzu financování a výzkum vnímání organizace mezi obyvateli regionu. V závěrečné části jsou pak shrnuty poznatky získané v praktické části a vlastní návrhy.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses