Financování a účetnictví neziskových organizací v konkrétních podmínkách občanského sdružení Česká asociace streetwork, o.s. - Skoková, Radka (2014)
Diplomová práce se zaměřuje na neziskové organizace. Čtenář by se zde měl dozvědět, jakými způsoby lze neziskové organizace financovat, vést jejich účetnictví a daňovou problematiku. Pro praktickou část práce je zvolen spolek s názvem Česká asociace streetwork, o.s., kde jsem si stanovila za cíl ukázat, jak je obtížné získat evropskou dotaci a zobrazit ji v účetnictví.