Financování a účetnictví neziskových organizací v konkrétních podmínkách občanského sdružení Česká asociace streetwork, o.s. - Skoková, Radka; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zaměřuje na neziskové organizace. Čtenář by se zde měl dozvědět, jakými způsoby lze neziskové organizace financovat, vést jejich účetnictví a daňovou problematiku. Pro praktickou část práce je zvolen spolek s názvem Česká asociace streetwork, o.s., kde jsem si stanovila za cíl ukázat, jak je obtížné získat evropskou dotaci a zobrazit ji v účetnictví.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses