Podnikatelský plán založení kavárny v Praze - Mahdalíková, Miriam; Kešner, Martin; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu založení kavárny Coffee House. Teoretická část se zabývá významem podnikatelského plánu, komu slouží, jaké kritéria hodnocení posuzuje banka a jaké investor. Dále vypracovávám strukturu podnikatelského plánu, na základě které postupuji v praktické části diplomové práce. Praktická část je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu kavárny Coffee House, s.r.o., které hlavní činnost spočívá v profesionální přípravě výběrové kávy a výrobě domácího pečiva a dezertů. Výběr lokality kavárny byl podložen kvantitativním průzkumem trhu a poptávky, který potvrdil vhodnost vybraného místa podnikání. Ve finančním plánu hodnotím proveditelnost, návratnost a udržitelnost tohoto projektu na základě realistické, optimistické a pesimistické varianty.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses