Marketingové a komunikační strategie olympiády 2014 v Sochi - Sokolova, Anna (2014)
Diplomová práce se zabývá jednotlivými formami komunikace zimní olympiády v Soči, která proběhla v období od 7. do 23. února 2014. Tuto olympiádu provázela řada pozitivních i negativních emocí. Ale z hlediska marketingové komunikace byla olympiáda v Soči nepochybně inovativní, unikátní a efektivní. Cílem práce je analýza marketingových a komunikačních strategií olympiády 2014 v Soči a návrh zlepšení do budoucna. Pozornost je zaměřena na efektivnost marketingové komunikace partnerů olympiády.