Marketingové a komunikační strategie olympiády 2014 v Sochi - Sokolova, Anna; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá jednotlivými formami komunikace zimní olympiády v Soči, která proběhla v období od 7. do 23. února 2014. Tuto olympiádu provázela řada pozitivních i negativních emocí. Ale z hlediska marketingové komunikace byla olympiáda v Soči nepochybně inovativní, unikátní a efektivní. Cílem práce je analýza marketingových a komunikačních strategií olympiády 2014 v Soči a návrh zlepšení do budoucna. Pozornost je zaměřena na efektivnost marketingové komunikace partnerů olympiády.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses