Ocenění společnosti Pivovar ZUBR a.s. - Řezníček, Petr; Kislingerová, Eva, 1950-; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je stanovení subjektivní (investiční) hodnoty společnosti Pivovar ZUBR a.s. k 1. 1. 2013. Práce je zpracována formou znaleckého posudku a v praxi může být využitelná jako pomocný materiál při možném prodeji společnosti jiné pivovarnické skupině. Základní metody a postupy jsou součástí hlavní části posudku. Diplomová práce obsahuje stručné informace o oceňovaném podniku, finanční analýzu, strategickou analýzu, analýzu generátorů hodnoty, finanční plán a výsledné ocenění podniku. Ocenění je provedeno metodou diskontovaných peněžních toků ve variantě entity, metodou srovnatelných podniků a metodou účetní hodnoty.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses