Podnikatelský plán pro začínající podnik Zdravé Bedýnky - Janoušková, Klára (2014)
Práci tvoří teoretická a praktická část. Teoretická část se zabývá analýzou podnikatelského prostředí v ČR a popisem tvorby podnikatelského plánu. Praktickou část pak tvoří samotný podnikatelský plán pro začínající podnik Zdravé bedýnky. Podnik Zdravé bedýnky se zabývá rozvozem bedýnek s farmářkou zeleninou a ovocem z farem z okolí Prahy, zákazníkům převážně v Praze a přilehlých vesnicích. Cílovou skupinou jsou lidé se středním příjmem se zájmem o zdravou stravu a ekologický životní styl.