Podnikatelský plán pro začínající podnik Zdravé Bedýnky - Janoušková, Klára; Svobodová, Ivana, 1969-; Barton, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Práci tvoří teoretická a praktická část. Teoretická část se zabývá analýzou podnikatelského prostředí v ČR a popisem tvorby podnikatelského plánu. Praktickou část pak tvoří samotný podnikatelský plán pro začínající podnik Zdravé bedýnky. Podnik Zdravé bedýnky se zabývá rozvozem bedýnek s farmářkou zeleninou a ovocem z farem z okolí Prahy, zákazníkům převážně v Praze a přilehlých vesnicích. Cílovou skupinou jsou lidé se středním příjmem se zájmem o zdravou stravu a ekologický životní styl.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses