Pojištění sportovců v České republice - Bočková, Marie; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Hanzlík, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato práce se zabývá témat pojištění sportovců v České republice a to především pojištěním úrazovým. Cílem práce je zmapovat situaci na pojistném trhu z pohledu společností, které v mnohých případech nabízejí komplexní služby sportovcům, včetně sponzoringu, managementu a finančního poradenství. První část obsahuje teoretický základ, včetně vymezení základních pojmů pro danou oblast. V druhé části jsou pak představeny jednotlivé zkoumané společnosti a následně pak porovnány jejich nabídky úrazového pojištění pro sportovce.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses