Skladová logistika společnosti Schneider Electric ČR - Šornová, Martina; Buus, Tomáš, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Mezi oblasti, které stojí v popředí zájmů při úvahách o hledání úspor a růstu efektivity podniku, se řadí řízení oběžných aktiv, konkrétně zásob. Podniky si uvědomují důležitost zásob pro svoji činnost, ale také si jsou vědomy nákladů, které jsou se zásobami neodmyslitelně spjaty. Podniky proto hledají optimální výši skladových zásob s ohledem na existenci těchto dvou protichůdných faktorů a postupným zlepšováním své zásobovací a skladové logistiky se snaží snížit jejich nákladovost.
Vedoucí práce: Tomáš Buus
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses