Problematika účetnictví, financování a daní školské právnické osoby v konkrétních podmínkách - Antošová, Daniela; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se věnuje problematice účetnictví, financování a daní školské právnické osoby v České republice a porovnává tuto problematiku s jejími sousedními státy Spolkovou republikou Německo a Slovenskou republikou. Zaměřuje se na tuto oblast v konkrétních podmínkách Vyšší odborné školy teologické a sociální a je zde začleněna také finanční analýza této školské právnické osoby v letech 2009 -- 2012.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses