Plnění rozpočtu v časové řadě let 2010 - 2013 v konkrétních podmínkách města Jičín - Matějková, Radka; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá obcemi a jejich rozpočtovým hospodařením se zaměřením na analýzu plnění rozpočtu města Jičín v letech 2010 -- 2013. Teoretická část práce se zaměřuje na charakteristiku obcí, rozpočet a jednotlivé fáze rozpočtového procesu. Dále je zde také popsána účetní reforma veřejných financí. Praktická část nejprve představuje město Jičín a dále se zaměřuje na analýzu plnění rozpočtu příjmů a výdajů, zhodnocení hospodaření a tvorbu a čerpání peněžních fondů.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses