Podnikatelský plán - Kraus, Jakub; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem práce je zpracování komplexního podnikatelského plánu a vyhodnocení jeho realizovatelnosti pro firmu zabývající se především službou vytvoření a dodání kvalitních pokrmů pro širokou veřejnost, obecně známou jako "krabičková dieta". Po úvodní části bude následovat teoretická část, kde budou nastíněna teoretická východiska, ze kterých se bude při sestavování podnikatelského plánu vycházet. Z praktické části práce vyjde konkrétní podnikatelský plán psaný z pozice jednoho ze zakladatelů společnosti, který bude určený primárně pro něho samotného a další dva společníky. Bude se věnovat všem oblastem podnikání souvisejících s co nejlepším startem a fungováním firmy, nebude chybět např. popis podnikatelské příležitosti, cíle firmy a vlastníků, firemní strategie, potencionální trhy, analýza konkurence, marketingová a obchodní strategie, realizační projektový plán, finanční plán, hlavní předpoklady úspěšnosti projektu, rizika projektu aj. V závěru diplomové práce budou shrnuty výsledky a bude vyhodnoceno splnění cíle práce.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses