Problémy konstrukce a praktického sestavení mezinárodního portfolia - Ibragimov, Artur; Mandel, Martin, 1962-; Brada, Jaroslav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou konstrukce a sestavování mezinárodního portfolia. Práce je rozdělená do tři části. V první kapitole jsou popsané základní myšlenky teorie portfolia a základní pojmy, které pomohou přiblížit danou problematiku. Dále se rozebírá teorie mezinárodního portfolia a vliv práce Bruno Solnika na teorii mezinárodního investování. V závěrečné části je zkonstruováno několik domácích a mezinárodních portfolií, kde za domácí ekonomiku se považuje ekonomika USA.
Vedoucí práce: Martin Mandel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses