Ocenění podniku Synthesia a.s. - Vodenková, Pavlína; Scholleová, Hana, 1964-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá stanovením hodnoty společnosti Synthesia a.s. Práce je rozdělena do dvou hlavních celků -- teoretická část mé práce uvádí východiska oceňování, ukazuje postupy a popisuje metody ocenění, v části praktické jsou pak tyto poznatky využity pro stanovení hodnoty podniku. V praktické části této práce je nejdříve představena oceňovaná společnost, provedena strategická a finanční analýza podniku a po prognóze generátorů hodnoty následně sestaveny finanční plány, které jsou podkladem pro závěrečné ocenění metodou DCF. Závěrem mé práce je výrok o hodnotě podniku pro neznámého investora ke dni 1. 9.2014.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses