Dopad investičného projektu na hodnotu komerčnej nehnuteľnosti - Hlísta, Igor; Rýdlová, Barbora, 1976-; Loy, Dalibor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Predmetom tejto diplomovej práce je stanovenie tržnej hodnoty komerčnej nehnuteľnosti. Nehnuteľnosť bola ocenená výnosovou metódou a metódou tržného porovnania. Prvá časť práce obsahuje teoretický úvod k oceňovaniu nehnuteľností pomocou týchto dvoch metód a samotné ocenenie, ktoré je hlavným výstupom práce. Obsahom druhej časti je investičný projekt, jeho charakteristika a vyhodnotenie pomocou doby návratnosti a metódy čistej súčasnej hodnoty. Záverečná časť sa venuje oceneniu nehnuteľnosti po realizácii investičného projektu a zhodnoteniu vzťahu medzi hodnotením investičného projektu a jeho dopadom na hodnotu nehnuteľnosti.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses