Využití online marketingu a nákladové analýzy ke zvýšení ziskovosti hotelu - Sklenka, Mario; Roun, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Předmětem bakalářské práce "Využití online marketingu a nákladové analýzy ke zvýšení ziskovosti hotelu" je kalkulace nákladů na vybranou kategorii pokoje s cílem stanovit nákladovou náročnost ubytovacího zařízení a na základě toho připravit na míru stavěnou marketingovou kampaň, která by hotelu pomohla navýšit obsazenost a tím navýšila zisk podniku. Dále je práce zaměřená na online marketing a jeho benefity pro hotelový segment.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses